Kavalad kliendid ajavad kõnehinnad alla

Osaühing OOO… üheskoos on ettevõte, mis
koondab justkui klubisse tuhatkond mobiiliomanikku ja on mitme mobiilifirma
suurklient.

Nii on õnnestunud sidefirmalt saada suurkliendile väärilisi hinnapakkumisi ning seega helistavad OOO…üheskoos liikmed märksa soodsamalt kui üksiku erakliendi või väikse ärikliendina, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Ligi 700 osaühingu klienti on oma numbriga praegu Elisa võrgus, 300 Bravocomis ja umbes 50 Tele-2s.

Tavapärasest mobiilifirmade erakliendist eristab klubiliikmeid ka see, et kõnede eest ei tule tasuda otse telefonifirmale, vaid osaühingule OOO…ühekoos. Selleks on ettevõttel välja töötatud spetsiaalne programm, mis moodustab mobiilifirma kõneeristusega arvest iga kliendi jaoks individuaalse arve. Telefoniteenustega seotud kuludele lisandub veel ka konsultatsioonitasu, millest osaühing katab arvete koostamise, IT-alased, tööjõu- ja muud ettevõtmisega seotud kulutused.

Klubi liikmeks saab juba olemasolevate liikmete soovitusega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

GLAMOX is looking for a JUNIOR FUNCTIONAL ARCHITECT

Fontes PMP OÜ

16. oktoober 2018

PWC ÄRINÕUSTAMISE ÜKSUS otsib IT-VALDKONNA KONSULTANTI

PricewaterhouseCoopers AS

22. oktoober 2018

Teabevara