28. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa juhid vahetasid töökohta

Elisa juhatus koos ligi kahe kolmandiku ettevõtte töötajaga vahetas aktsiooni "Tunne oma kolleegi ja klienti" raames töökohta, teatas firma.

"Olles Elisa kõnekeskuses, sain omal nahal tunda, kuidas käib töö meie eesliinil ning millised on klientide peamised küsimused ja mured. Loomulikult jõuab see info tavaliselt ka juhikabinetti, kuid pean ikkagi sellist vahetut kogemust oluliseks märkamaks just pisidetaile, mis võivad aga ettevõtte arengu mõttes olla küllaltki määravad," kommenteeris Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen.

Elisa juhatuse liikmetest oli Teppo Verronen klientide juures internetiühendusi loomas, Andrus Hiiepuu ja Markus Nisula olid tööl Elisa esindustes Kristiine Keskuses ja Lasnamäe Centrumis.

7. maist kuni 31. maini kestev „Tunne oma kolleegi ja klienti” üritus toimub Elisas tänavu juba teist korda.

Erinevalt eelmisest aastast kaasas Elisa tänavu lisaks kõikidele teenindajatele ja juhtidele üritusele ka oma ala spetsialistid, mistõttu on suurenenud osalejate arv. Kokku vahetas maikuus üheks päevaks töökohta ligikaudu 220 Elisa töötajat.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755