29. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 uuendas WAP-portaali

Tele2 uuendas WAP-portaali, mis nüüd senisest värvikam, sisukam ja arvestab külastaja telefoni tehnoloogiliste eripäradega, tagamaks optimaalseima andmesidekiiruse, teatas firma.

WAP-portaali on võimalik kasutada pea kõikide telefonidega, seejuures tunneb portaal ära kasutaja telefonitüübi, kuvades kolmanda põlvkonna kiiret andmesidet võimaldava EDGE-toega telefonide puhul rohkem pildilist materjali ning teise põlvkonna telefonide puhul kiirema andmeside nimel rohkem teksti, teatas Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema.

“Portaali põhimõte on arvestada iga kliendi võimalustega, iga kliendi telefoniga,” kommenteeris Seema.

WAP-portaali vahendusel saab senisest lihtsamalt lugeda e-kirju ja uudiseid, vaadata ilmateadet, laadida alla muusikat, pilte, videosid, helinaid, mobiilimänge ning suhelda teiste kasutajatega.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755