30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sten Tamkivi: kõigi Skype'i näitajate kohta kehtib üks joonis

Skype'i Eesti juht Sten Tamkivi näitas täna East Capitali konverentsile kogunenud investoritele firmat tutvustades vaid ühte joonist, öeldes, et see kehtib kõikide Skype'i näitajate kohta.

"See on tüüpiline joonis, mis iseloomustab kogu Skype'i tegevust," selgitas Tamkivi, näidates joonist, millel oli kujutatud järsult tõusvat kõverat.

"Vaatame näiteks kasutajate hulka. 2003. aastal oli see null, 2006. aastal 200 miljonit. Samamoodi on näiteks käive kasvanud nullilt dollarilt 200 miljonini ja nii edasi," rääkis Tamkivi.

Küsimusele, kas Skype'i ost eBay poolt ka midagi muutis, vastas Tamkivi, et ainus suurem muutus on PowerPointi laialdasem kasutamine Skype'is.

"Skype on eraldi firma ja eBay meid eriti ei mõjuta. Ja kui areng on olnud selline, nagu jooniselt näha, siis polegi ju vaja midagi muuta," lõpetas ta.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755