30. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnis Palts asub koos pojaga veebis raha teenima

Tõnis Palts lubas investeerida Eesti internetiprojektidesse kaks miljonit krooni.

Suuremaks projektiks, millega Tõnis Palts ja tema poeg Andrus tegelema hakkavad, on juuli alguses avatav internetiagentuur Klikivabrik.ee. Kaasosanik on ka suhtekorraldusekspert Jaano Martin Ots, kirjutas Ärileht.

Klikivabrik on internetiagentuur, mille kaudu saab iga saidiomanik, blogipidaja või foorumimoderaator panna oma portaali raha teenima.

Klikivabrik.ee maksab saidiomanikele vastavalt selle külastatavusele ehk reklaamibänneri näitamiskordade arvule. “Tavaliselt arvutatakse hinda tuhande näitamiskorra pealt ning keskmiselt makstakse taolise külastatavuse pealt kaks kuni seitse krooni,” selgitab Andrus Palts.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755