Elisa toob turule M-interneti päevapileti

Elisa toob turule M-Interneti päevapileti, mis
tagab ainult 15 krooni eest 12 tunniks mobiilse andmeside kasutuse piiramatus
mahus ja maksimumkiirustel, teatas firma.

„Uue tootena käiku minev M-Interneti päevapilet suurendab mobiilse andmeside vallas paindlikkust veelgi. Päevapilet on parimaks valikuks siis, kui pead mobiilset internetiühendust kasutama vaid paaril päeval nädalas või soovid veenduda selle kasutusmugavuses enne kuumaksulise paketiga liitumist,” ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Andrus Hiiepuu sõnul on päevapileti toimimismehhanism lihtne: Elisa lepinguline klient saab pileti soetada SMS-i teel, saates märksõna DATA numbrile 15300; vastussõnumi saabumise hetkest saab 12 tunni jooksul kasutada Eestis mobiilset Internetti piiramatus mahus ja maksimumkiirustel olenemata sellest, kas surfad internetis või WAP-lehekülgedel. Välismaal lisandub tasu vastavalt roamingu hinnakirjale. Kui päevapileti aeg saab läbi, siis saabub teade pileti kehtivuse lõppemisest. Kõik muu toimib täpselt samamoodi nagu mobiilse Interneti puhul üldiselt.

„M-Interneti päevapilet maksab 15 krooni ehk sama palju kui ühe otsa trammipilet Tallinnas. Teenus pole mitte ainult soodne, vaid mugavalt kasutatav mobiiltelefoni ja sülearvuti olemasolul kõigis Eesti piirkondades,” märkis Andrus Hiiepuu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Arvamused

Teabevara