4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT langetab andmeside hindu

Alates 1. juunist on EMT klientidel võimalik kasutada kolme erineva andmemahuga ja fikseeritud kuutasuga EMT Interneti pakette ja EMT Interneti stardikomplekti.

Arusaadava ja soodsa hinnastuse tagab SurfPorti hinnalagi, mille puhul klient kunagi ei maksa andmemahu eest üle 9 krooni päevas, teatas firma.

Alates 1. juunist 2007 pakub EMT Interneti kasutamisel kolm uut paketti: mahupiiranguga 30MB hinnaga 99 krooni kuus, mahupiiranguga 500 MB hinnaga 199 krooni kuus ja mahupiiranguga 3GB hinnaga 399 krooni kuus.

"Vaadates tänast kasutust, siis kahest viimasest paketist peaks piisama ka väga nõudlikule kasutajale," ütles EMT andmeside ja sisuteenuste ärijuht Ando Meentalo. "Meie eesmärk on pakkuda kiiret ja hea leviga internetti liikuvale inimesele, mille tagame kõige laiema EDGE ja 3,5G leviga. Selle aasta lõpuks on EDGE terves EMT GSM võrgus ning ka 3,5G laieneb kiiresti. Ainult GPRS-i kiirustest tänasele kiire ühendusega harjunud kasutajale enamasti ei piisa."

Igal mahupaketi kasutajal on võimalik kasutada ka mahumeenutuse teenust (SMS märguanne kasutaja määratud mahu tasemel).

Lisaks uutele andmesidepakettidele pakub EMT SurfPort kasutuseks suvel uudset lagihinnastust. Hinnalagi annab kasutajale garantii, et arve SurfPorti kasutamisel ei kasva kunagi üle 9 krooni päevas. Kuni selle tasemeni kehtib tavahinnakiri: vähem andmesidet kasutades maksab teenus näiteks 40 senti või 1 kroon, palju kasutades ei maksa aga kunagi üle 9 krooni päevas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755