4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TietoEnator võtab Soomes üle osa Nokia Siemens Networksi tööst

Soome infotehnoloogiaettevõte TietoEnator tihendab koostööd Nokia Siemens Networksiga, võttes üle osa viimase Soomes asuvast arendus- ja uurimistööst.

Vastavalt kokkuleppele võtab TietoEnator üle vaid osa Nokia Siemens Networksi toodete arendustööst. Tehingu tulemusel läheb TietoEnator Telecom Mediasse üle 230 töötajat, teatas TietoEnator.

Nokia Siemens Networks, Nokia ja Siemensi ühine telekommunikatsiooni infrastruktuuri ettevõte, on TietoEnatori üks suuremaid kliente. TietoEnator on Nokiale arendus- ja uurimistööd teinud juba 2001. aastast, Siemensile 1997. aastast.

"Nokia Siemens Networksi klientide jaoks ei muutu tehinguga midagi. Tegelikult kliendid isegi võidavad sellest, kuna kokkulepe tõttu saame pakkuda veelgi parema kvaliteediga tarkvara ja tooteid," ütles Nokia Siemens Networksi tegevjuht Mika Vehviläinen.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755