11. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirik tahab Sony arvutimängu kohtusse anda

Inglismaal tegutsev katoliku kirik tahab Sony Entertainmenti kohtusse anda, kuna firma müüb Manchesteri kiriku interjööriga vägivallamängu.

Katoliiklasi häirib, et arvutimängus Resistance: Fall of Man kasutatakse Manchesteri kiriku interjööri. Selleks kirikult luba ei küsitud. Tasub märkida, et Sony on kiriku interjööriga vägivallamängust müünud juba miljon koopiat.

Sony esindajad teatasid CyberSecurity.ru andmetel, et nemad on mängu tootmiseks ja müügiks saanud nõusoleku kõikjalt, kust see oli vajalik.

Kirik ootab aga Sonylt vabandust ning et neid häiriv arvutimäng turult kõrvaldataks. Kuna Sony pole seda senini teinud, on kirikupead nimetanud firmat ülimalt vastutustundetuks ja tahavad kohtusse pöörduda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755