11. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Zone.ee suurendas teenuste mahtusid

Veebimajutusteenustega tegelev Zone Media avardas tänasest oma virtuaalserveriteenuste võimalusi ning tõi turule privaatserveri renditeenuse, teatas firma.

Tänasest kasvasid virtuaalserveriteenuse kettamahud mitmekordselt kõikidel tasulistel teenuspakettidel. Zone Media populaarseim ja odavaim teenuspakett "I" pakub nüüd 3 GB kettaruumi, 100 postkasti loomise võimalust ning kuni 50 GB andmesidemahtu kuus. Kõikide pakettide hinnad jäid samaks.

Privaatserverite renditeenust osutab Zone Media klientidele, kelle internetilahendused ei sobi mahult, ressursinõudlikuselt või profiililt virtuaalserverisse ja vajavad seetõttu efektiivseks tööks võimalusterohkemat majutusteenust.

Privaatserveri renditeenus sisaldab endas vajaliku riist- ja tarkvara renti, serveri majutamist ning internetiühendust serverile, Zone tarkvaraplatvormi kasutamisel lisandub nendele komponentidele ka teenusepakkuja poolne serveri hooldus ning monitooring.

Zone Media privaatserveri renditeenus on unikaalne, sest see võimaldab jätkata virtuaalserverist tuttavate vahendite, protseduuride ja meetoditega oma internetilahenduse majutamist ka eraldi serveris. Samal ajal mitmekümnekordistub aga saadaolevate ressursside maht.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755