Rämpspostitajad seljatasid Hotmaili ja Yahoo

Rämpspostitajad on leidnud viisi, kuidas
minna läbi Hotmaili ja Yahoo registreerimisel seatud robotilõksudest.

Nüüd on rämpspostitajate käes rohkem kui 15 000 Hotmail-aadressi, teatas arvutiturvalisusega tegelev firma BitDefender.

Nii Microsofti kirjateenus Hotmail kui Yahoo kasutavad robotilõkse, mis peavad välistama selle, et emailiaadresse saaks automaatselt luua. Kasutajat ei aktiveerita enne, kui ta pole korrektselt sisestanud kujutisel tema ette ilmuvaid tähti. Inimene saab sellega hakkama, spämmirobot mitte.

Kuid BitDefenderi teatel on uus troojalane Trojan.Spammer.HotLan.A. hakanud kasutama automaatselt avatud Yahoo ja Hotmaili kirjakaste, et rämpsposti välja saata. Seega on rämpspostitajad suutnud robotilõksud katki murda.

Praegu leviv rämpspost kutsub inimesi minema internetiküljele, kus pakutakse müügiks ravimeid.

Iga tund luuakse BitDefenderi viiruslabori andmeil juurde umbes 500 uut kirjakasti, aga siiski on juba andmeid, et viirus on levinud rohkem kui 15 000 Hotmaili aadressilt, väljasaadetud rämpskirjade hulka ei oska firma hinnata.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara