13. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prillid toovad iPodi videod suurele ekraanile

Kas tahaksid iPod-ist videoid vaadata, kuid nii imepisikese ekraani pealt filmi vaatamine tundub mõttetu? Lahenduseks on Myvu-prillid. Nende abil saad väikeseid iPod-i videoid suurendada, et vaadata neid 27-tollise ekraani pealt.

Myvu näeb välja nagu kosmoseajastu päikeseprillid. Need on õhukesed - vaadata saab nii neist üle kui ka alt. Teoreetiliselt peaks neid saama kanda näiteks lennukis või bussis või isegi tänaval, kuna prillid võimaldavad samal ajal ka ümbrust jälgida. Ilmselt pole aga tänaval kõndides filmi vaatamine kuigi mõistlik.

Myvu ühendub iPod-iga ning suurendab seal näidatava pildi, tekitades kujuteldava 27-tollise ekraani vaatajast umbes pooleteist meetri kaugusele. Selleks on Myvu sees kaks väikest ekraani, peeglid ja aknad. Komplekti kuuluvad ka audio- ja videoseadete muutja ja kõrvaklapid, peale selle veel igasugu muud lisavarustust.

Kogu komplekti hind on kaunis soolane. Selle eest peab välja käima umbes 3600 krooni. Valida võib ka Myvu soolokomplekti, kus on vähem lisavarustust ja mille 2400-kroonine hind peaks olema taskukohasem.

Myvut saab osta ZoomSystem'i poodidest lennujaamades ning tellida ka Myvu kodulehelt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755