18. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KÕU internet on tõrgete tõttu augusti alguseni tasuta

Seoses täiendavate parendustöödega KÕU sidevõrgus ning ajutiselt esinenud tõrgetega KÕU interneti töös, otsustas Eesti Energia pikendada teenuse kuutasuta häälestusperioodi augusti alguseni, teatas ettevõte.

"Kuna KÕU klientidel on viimasel nädalal olnud kohati raskusi internetiühenduse saamise ja püsimisega, siis esimese kuu eest Eesti Energia interneti kasutajatelt teenustasu ei küsi," rääkis Eesti Energia juhatuse liige Tiit Nigul. "Pikendame kuu võrra teenuse häälestusperioodi, et teha veel võrgutäiendusi ning olla valmis klientidele parima ja tõrgeteta teenuse pakkumiseks," lisas ta.

Reedel, 13 juulil, ilmnesid KÕU interneti raadiovõrgu keskseadme töös tõrked, mille tõttu on tänaseni osaliselt häiritud KÕU interneti kasutamine.

"Laiendusseadmed ilmnenud kitsaskohtade kõrvaldamiseks on juba teel Eestisse ning Televõrk taastab KÕU interneti normaalse toimimise esimesel võimalusel," rääkis Televõrgu teenuste arendusjuht Laur Lemendik.

Täna öösel kahekordistas Televõrk KÕU interneti läbilaskevõimet. Lisaks suurendatakse sidevõrgu parendustööde raames KÕU tuumikvõrgu jõudlust veel täiendavalt neli korda, samuti kahekordistatakse rohkem kui kümne raadiotugijaama jõudlus ning lisatakse uusi raadiotugijaamu.

KÕU on mobiilne internet, mis on mõeldud kasutamiseks kohtades, kus internetti seni pole olnud või inimestele, kellel on liikuva eluviisi tõttu oluline interneti kättesaadavus mitmetes Eesti paikades ja ka ühest punktist teise sõites. KÕU interneti kasutamiseks pakub Eesti Energia koduseadet ja mobiilset seadet.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755