24. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanada linn meelitab turiste mobiililevi puudumisega

Kanada väikelinna ametivõimud loodavad, et mobiililevi puudumine piirkonnas meelitab linna uusi elanikke ja turiste.

"Tõsiasi, et me oleme mobiililevi piirkonnast väljas, tähendab, et me saame nautida elu ilma lakkamatu mobiilihelina ja sellele järgneva valjuhäälse vestluseta," vahendas Reuters Bill Robertsit Slocan Valley majandusarengu komisjonist.

Grupp linnaelanikke on palunud telefonifirma Telusel mitte ehitada 600 elanikuga New Denverisse mobiilimasti, kirjutas postimees.ee.

Kui mast jääb ehitamata, kavatsetakse Robertsi sõnul reklaamida piirkonda kui mobiilivaba ala ning niiviisi loodetakse meelitada linna külastama mobiiltelefonihelinast tüdinenud inimesi.

Mehe sõnul ei ela New Denveris tehnoloogiavastased — piirkonda paigaldatakse süsteem, mis annab linnaelanikele võimaluse juhtmeta internetti kasutada.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755