1. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wallenberg'de ettevõte kaotab päevas 8,5 miljonit

Rootsi ühe mõjuvõimsama ja rikkama perekonna Wallenberg'de osalusega mobiilioperaatori 3 kahjum on küll vähenenud, päevas aga kaotab ettevõte siiski üle 5 miljoni Rootsi krooni ehk 8,5 miljoni Eesti krooni.

2006. aastal oli ettevõtte kahjum 2 miljardit Rootsi krooni ehk 34 miljardit Eesti krooni, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.

Ettevõtte juht Börje Ekholm esitas paar nädala tagasi majandusnäitajate vahearuande kui suure rõõmusõnumi, sest kahjum on vähenenud. 2005. aastal oli ettevõtte kahjum kokku 2,6 miljardit Rootsi krooni ehk 4,4 miljardit Eesti krooni.

"Uue operaatorfirma loomine võtab aega. Arendustööd on läinud plaanipäraselt ja oleme rahul, kui saame 2008. aastal kuupõhises arvestuses positiivse kulumieelse kasumi," ütles ettevõtte investorsuhete juht Fredrik Lindgren.

Wallenberg'dele kuulub ettevõttest 40%.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755