16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üks vigane võrgukaart seiskas Los Angelese lennujaama

Los Angelese rahvusvahelise lennujaama töö halvas eelmisel nädalavahetusel üksainus vigane võrgukaart, vahendab minut.ee

Enam kui 17 000 lennuhuvilist ei saanud seetõttu reisile ning välismaalt saabunud lennureisijad pidid jääma lennukitesse seniks, kuni süsteem uuesti korda sai.

USA ajalehele Los Angeles Timesi andmetel peeti esmalt süüdlaseks switch'i, siis ruuterit, kuid nüüd on selgunud, et üksainus vigane võrgukaart suutis Los Angelese rahvusvahelises lennujaamas eelmisel nädalavahetusel rivist välja viia migratsiooniameti arvutid. USA tolliametnikud ütlesid ajalehele, et vigane võrgukaart seiskas süsteemid laupäeval kell 12.50 kohaliku aja järgi ning kella kaheks kukkus kogu infovõrk kokku.

Alguses süüdistati ajalehe andmetel probleemis välisvõrku haldavat Sprint Nexteli ning oodati mitmeid tunde selle tehniku saabumist. Peale kolme tundi uurimist leidis tehnik, et tegemist on sisevõrgu probleemiga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755