21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype'i katkestuse päästis valla arvutite massiline restartimine

Villu Arak selgitas Skype’i ametlikus blogis, et 16.-18. augustini kestnud probleemid Skype’i sisselogimisega tingis suhtlustarkvara kasutajate massiline arvutite restartimine, vahendas postimees.ee.

Villu Araku sõnul tingis sisselogimisprobleemid programmiviga, mis ilmnes siis, kui suur hulk suhtlustarkvara kasutajaid tegi Windowsi uuenduste allalaadimise järel oma arvutile restardi.

Villu Araku sõnul ilmnesid sisselogimisprobleemid seoses sellega, et väga lühikese aja jooksul tegi suur hulk Skype’i kasutajaid üle maailma oma arvutile Windowsi uuenduste allalaadimise järel restardi.

Kuigi Skype’i võrgul on sisseehitatud isetaastumisvõime, ilmnes Araku sõnul antud juhul varemnägemata programmiviga, mis takistas isetaastumisfunktsioonil kiiresti töötamast. Selle tulemusena ei saanud suurem osa kasutajaid Skype’ile ligi umbes kahe päeva jooksul.

Araku sõnul on Skype’i tarkvara nüüd täiendatud, kindlustamaks, et midagi sarnast enam ei juhtuks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755