Uuring: bossid töötavad kodubüroos pidžaamas

USA tehnoloogiafirma Avaya ettevõte
korraldas uuringu, kust selgus, et tegevjuhid ja omanikud töötavad kodus olles
pidžaamas.

„Enamus kaastöölisi kasutab kommunikatsioonitehnoloogiat kogu päeva jooksul, nende jaoks ligipääs kontoris asuvale informatsioonile äärmiselt ahvatlev,“ ütles Avaya ühe regionaalse haru direktor Ian Groves. "Erinevate kommunikatsioonivahendite üheaegne kasutamine tekitab tohutul hulgal erinevaid teateid. Tekib selline virtuaalne kaos.“

Sellises kaoses eelistaski 2000 juhti, kes kasutas kodus kaasaegset kommunikatsioonitehnoloogiat, töötada kodudes riietuses, sh pidžaamas või lausa trussikute väel. Uuring hõlmas nii Avaya Ameerika Ühendriikide, Suurbritannia kui ka Austraalia juhtivpersonali, vahendas CyberSecurity.ru.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara