4. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sony pürib Apple'i konkurendiks internetiTV turul

Kaks aastat pärast Sony tegevjuhiks hakkamist on tegevjuht Howard Stringer tasahilju ette valmistamas esitama väljakutset Apple'le sisenemisega internetitelevisoooni turule, kirjutab ajaleht The Wall Street Journal.

Asjaga kursis olev allikas lausus ajalehele, et Jaapani elektroonikafirma kasutab mängukonsoolide PlayStation3 ja PlayPstation Portable tehnoloogiat toodete väljatöötamiseks, mis võimaldab tarbijatel alla laadida muusikat ja telesaateid ning filme analoogiliselt Apple'i iTunesi ja iPodidega.

Kuna internetiühendused lähevad kiiremaks, ootavad analüütikud mängufilmide ja telesaadete allalaadimise turu kiiret kasvu. Ainuüksi USAs võib see turg kasvada 2010. aastaks seitsme miljardi dollarini (80 miljardi kroonini).

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755