11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telekanalit Seitse saab näha Starmani analoogvõrkudes

Juulis alustanud uus telekanal Seitse laiendas leviala Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis ja Sillamäel, olles nähtav Starmani analoogvõrkudes.

Telekanal Seitse ja Eesti kaabeltelevisioonioperaator Starman sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt lülitati Seitse tänasest testimiseks suurematesse analoogvõrkudesse, teatas Buenos Medios.

Starmani võrgus oli Seitse varem nähtav vaid digi-tv paketis.

Telekanali turundusjuhi Heiko Jetsi kinnitusel jätkub Seitse leviala laiendamine aktiivselt ka lähikuudel: "Hetkel on võimalik Seitse programmi jälgida lisaks Starmani võrkudele ka läbi STV digi-tv paketi, Telseti võrkude ja Elioni digitaaltelevisooni kaudu. Juba peatselt loodame saada nähtavaks ka EMT klientidele."

Telekanal Seitse kuulub meediafirmale OÜ Buenos Medios. Muusika- ja kultuurikanalina turul positsioneeritud kanal on suunatud vanuserühmale 20-45 ning keskendub vastavat sihtrühma huvitavale muusikale ning saadetele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755