14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aaviksool on valmis riigi küberkaitse strateegia

Kaitseminister Jaak Aaviksoo tutvustab järgmisel nädalal toimuval Eesti suurimal IT-foorumil riigi küberkaitse strateegiat.

Aaviksoo käsitleb Pärnu foorumil "Visioonist lahendusteni" küberjulgeoleku arenguid Eestis ning räägib ka loomisel olevast NATO küberkaitse keskusest.

Miks aprillis-mais Eestit rünnati, millised olid Eesti-poolsed tegevused ning mis on tulevikuplaanid – seda selgitab foorumil Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste küberkaitse jaoskonna ülem Rain Ottis.

19. ja 20. septembril toimuva foorumi teemade valikul on sel aastal võetud aluseks uuringufirma Gartner sõnastatud trendid, mis muudavad olemuslikult info- ja kommunikatsioonitehnoloogiat ning organisatsioonide toimimise mudeleid.

Pärnu foorumil räägitakse ka IT-juhi muutunud rollist, diskuteeritakse Eesti IT-firmade tuleviku üle, tutvustatakse maailmas suunanäitajaiks olevaid lahendusi, jagatakse praktilist nõu teiste riikide kogemustest. Teadusvisioonide sessioonil on võtmesõnadeks elav meedia ja tehismaailm.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755