19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaatajate lemmik: Kanal 2

Ka sel aastal on Kanal 2 suutnud hoida juhtpositsiooni Eesti telekanalite seas kirjutab Äripäev.

Kanal 2 peadirektor rõõmustas, kuna juhtpositsioon on nende käes juba 2006. aasta juunist ja ütleb: "Me ei andnud ühtegi kuud ära ja vahe aina suureneb."

Kuna teles käib mõõduvõtt oktoobris-novembris ja Kanal 2 juhtis juba niigi leidis reklaamiraha neid neljandas kvartalis ise üles. "Iga ettevõtte unelm," oli Oru õnnelik.

Kohe on algamas selle aasta põhihooaeg ja Oru loodab sellest vaid parimat. Sügisel tuleb ekraanile mitmeid uusi saateid, milline neist hitiks kujuneb, ei oska praegu öelda.

Telemaailmas sõltub kõik reitingust sest reklaamijad tahavad suurima reitinguga saateid. Näiteks kriminaalse sisuga saatesse on palju raskem reklaami müüa kui tantsusaatesse.

Käesolev aasta toob Oru sõnul vähem imagoklippe ja rohkem tarbimisklippe.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755