Microsoft Eestis: Venemaal valitakse kõige kasulikumad lahendused

Microsofti Eesti esinduse müügi- ja
turundusjuht Tiina Krevald usub, et Venemaa asepeaminister Dmitri Medvedjevi
avalduse pärast ei ole vaja muretseda.

"Microsoft kui maailma suurim tarkvaratootja pakub nagu teisedki suurfirmad palju kõneainet kogu maailma meedias. Analüüsides viimase aja meediakajastusi, ei saa muud öelda, kui et tegemist on mitmete asjaolude kokkulangemisega," kommenteeris Krevald viimasel ajal Microsofti ründavaid kirjutisi.

Euroopa Komisjoni trahviotsus on tema sõnul osa pikaaegsest protsessist, mis sai alguse 9 aastat tagasi, kui EL ja turg olid praegusest erinevad. "Me austame seda otsust ega pea seda läbinisti negatiivseks. Meie eesmärk tarbijate mugavus. Loodame, et sama soovib ka komisjon," märkis Krevald.

"Mis puudutab Venemaa asepeaministri teadet, siis seda on veel vara kommenteerida. Microsofti eesmärk on pakkuda nii riigiasutustele, koolidele, firmadele kui ka eraisikutele parimaid lahendusi. Oleme kindlad, et Venemaal valitakse need lahendused, millest on kõigile kõige rohkem kasu," oli Krevald muretu.

Positiivsete uudistena tõi Microsofti esindaja välja Windows Vista eduka müügi. Vista on edukas nii Eestis kui ka mujal maailmas. "Siin ostavad kliendid Vistat isegi rohkem kui me aasta tagasi prognoosida oskasime. Kindlasti saab positiivsete uudiste hulka lugeda maailma suurimat tudengite tehnoloogiavõistlust Imagine Cup, millest ka Eesti meeskond osa võttis. Eelmisel nädalal jõudis poodidesse kaua oodatud Halo 3, eelolevatel kuudel jõuavad tarbijateni meie uued serveritooted," tutvustas Krevald.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

22. oktoober 2017

Tallinna Linnakantselei otsib INFOSÜSTEEMIDE ANALÜÜTIKUT

Tallinna Linnakantselei

01. november 2017

Tallink is looking for a SENIOR DEVELOPER

Tallink Grupp AS

31. oktoober 2017

Arvamused

Teabevara