8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebiportaal Google nokitseb mobiiltelefoni kallal

Maailma suurima veebiportaali Google omanikfirma on lähiaastal poodi saatmas uudseid mobiiltelefone, kirjutas SL Õhtuleht.

Google’i telefoni kasutamine ei maksaks mitte midagi, nagu suurem osa teisigi Google’i teenuseid eraisikutele. Ent tasuta lõunaid ei ole: nagu Google’i otsingumootoris, e-postiteenuse või fotohaldusleheküljel, tuleks ka mobiiltelefoni ekraanil leppida tekstireklaamidega. Muide: kõiki Google’i teenuseid saaks sellesama mobiiltelefoni abil kasutada ükskõik kus ja ükskõik millal.

Wall Street Journali andmeil käivad Google’i juhid uue telefoni prototüübiga mööda võimalikke tootjaid ja võrguoperaatoreid, kuid samas antakse kõnetorule ka viimast lihvi, et see pakuks ennekõike veebipõhiste teenuste poolest rohkem ja paremaid võimalusi kui praegused nutitelefonid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755