17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Murdoch lööb Skype’iga käed

Rupert Murdochi populaarne sotsiaalse võrgustiku keskkond MySpace teeb koostööd Skype’iga, lisades oma reaalajas suhtluskanalile helistamise võimaluse.

MySpace ja Skype teatasid eile, et MySpace’is saab alates novembrist kasutada ka Skype’i tasuta netikõnede teenust, kirjutas CNNMoney.com.

Kasutajad, kel on Skype’i konto, peavad teisele MySpace’i liikmele helistamiseks klikkima vaid ühele nupule oma MySpace’i profiilis. Helistada saab nii teise arvutisse kui ka telefonile, seega ei pea kasutaja, kellele kõne on suunatud, olema veebis.

Teenust pakutakse esialgu 20 riigis.

MySpace on News Corp.’i andmeil maailma suurim sotsiaalse võrgustiku koduleht, millel on 110 miljonit kasutajat. Skype’il on hetkel 220 miljonit registreeritud kasutajat. Ettevõtted kavatsevad teenustest saadava tasu kaheks jagada.

Tavalised ühest arvutist teise tehtud kõned on tasuta. Maksma aga peab selliste teenuste eest nagu isiklik telefoninumber, häälsõnumid, kõnede suunamine ja helistamine arvutist telefonile.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755