18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple ja Nokia lähevad Suurbritannias karvupidi kokku

Just samal ajal, novembri alguses, kui Apple toob Euroopa turule mobiiltelefoni iPhone, esitleb Nokia kahte uut muusikatelefoni, kirjutab ajaleht The Wall Street Journal.

Ajalehe sõnul kulutavad mõlemad kompaniid kõvasti reklaamile ning Nokia avab novembri alguses Regent Streetil uue esinduskaupluse, mis asub mõne sammu kaugusel Apple'i poest.

Võitlus Briti tarbijate pärast on kahe vastse rivaali esimeseks võitlustandriks. Konkurents on sealt tugevam kui USAs, kus iPhone on populaarsem, Mandri-Euroopas on paremini esindatud Nokia. „iPhone on loomulikult konkurent,” lausus ajalehele Nokia muusikastrateegia juht Tommi Mustonen.

Suurbritannia turul hakatakse iPhone'i müüma 9. novembril. Nokia uus mobiiltelefon N95 on ajalehe sõnul väga sarnane Apple'i mobiiltelefonile iPhone.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755