24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2: mobiiloperaatorite orgaaniline kasv jääb väiksemaks

Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel ütles aripaev.ee-le, et mobiilioperaatorite orgaaniline kasv jääb väiksemaks.

„Seni on kasvatud kõneminutite arvu suurenemise tõttu, kuid on tunda, et mobiilituru orgaaniline kasv jääb väiksemaks ja näha on turu jahenemise märke,“ kommenteeris ta Tele2 majandustulemusi. Tele2 Eesti käive kasvas kolmveerand aastaga 16% 1,434 miljardi kroonini võrrelduna 1,239 miljardi krooniga möödunud aasta samal perioodil.

Kõige kiiremini kasvavad mobiilsest andmesidest ja sisuteenustest, kasvades võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ligi 50%.

„Kasvu protsent võib küll suur olla, kuid alustasime suhteliselt madalate numbritega. Arvan, et edasipidi kasvavadki operaatorid mobiilse andmeside ja sisuteenustega, nagu mobiiliga e-mailide lugemine ja positsioneerimisteenused, muusika ja videod. Inimesed on aru saanud, et mobiiliga saab ka internetis käia,“ selgitas ta.

Edukas on ka Tele2 äriklientide värbamiskampaania. „Meile kuulub tänaseks päevaks 16% äriklienditurust, aastal 2006. oli meie käes 8% turust. Kampaania käib pidevalt ja nagu näha toimib päris hästi“ selgitas ta.

Ka logovahetus ei ole kahjuks tulnud. „Otseselt logovahetuse mõjusid mõõtnud ei ole, aga mulle versioon meeldib. Selline vähe pehmem ja sõbralikum imidž kahjuks ei tule,“ lisas Tiivel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755