26. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda: vaataksin Mehhiko seriaalide asemel rohkem linnavalitsuse istungeid

Ärimees Oliver Kruuda sõnul on tal hea meel, et luuakse Tallinna linnavalitsuse telekanal, lisades, et tema vaataks Mehhiko seriaalide vaatamise asemel televiisorist rohkem linnavalitsuse istungeid.

Kruuda sõnul on tasügavalt pettunud Eesti meedias, kuna liialt palju ollakse orienteeritud kasumile, mis ajendab kajastatama nn "kollaseid" uudiseid ja negatiivseid sündmusi, mis kindlalt müüvad.

"Ma loodan näha ausat ning õiglast elu ja olu kajastamist," rääkis meedia- ja kinnisvaraärimees Oliver Kruuda aripaev.ee-le oma ootustest Tallinna telekanali kohta.

"Toetan Postimehe artiklit, kus räägiti riigiajalehe loomisest," rääkis Kruuda, lisades, et tema vaataks Mehhiko seriaalide vaatamise asemel televiisorist rohkem linnavalitsuse istungeid.

Ärimees lisas, et uus telekanal on eriti veel linna oma kindlasti väga tervitatav nähtus.

Kalev.ee kohta ütles Kruuda, et nemad on võtnud endale vastutuse meediat paremaks muuta, kuna meedia mõjutab meie lapsi suuresti. "Meie online kanal on ka orienteeritud vahetu info objektiivsele edastamisele, mitte ei rõhuta, keda koer hammustas sel või sel aastal...," rääkis Kruuda oma püüdlustest ausama ja õiglasema meedia poole.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755