8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: IT-s on kolme aasta pärast kuupalk 120 000 krooni

Riskikapitalist Allan Martinson ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et SAP majandustarkvara konsultant võib kolme aasta pärast rahulikult sihtida 60-120000kroonist kuupalka.

Lugeja märkis, et palgad high-tech-valdkonnas on täna juba kaks korda suuremad Eesti keskmisest. Aga mida peaks inimene oskama, et seal töötada?

"Hetkel on kuupalk 20-40 000 krooni, üksikutel juhtudel veelgi enam. Selgeks tuleks õppida vastav põhiharidus ja siis enda täienda nišiteadmistega. SAP majandustarkvara konsultant võib 3 aasta pärast sihtida 60-120000 kroonist palka rahulikult,“ kommenteeris Martinson.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755