13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Philips ehitas intelligentse riidekapi

Kui sul on riideid vähe, siis ei pea pikalt aru pidama, mida hommikul selga panna. Suure garderoobi omanikud seisavad aga sageli raske valiku ees.

Eriti hull on asi siis, kui kohver tuleb pakkida pikemale reisile minekuks. Abikäe otsustas pakkuda Philips. Elektroonikahiiglase loodud riidekapp peab kõigi su riiete üle täpset arvet. Riidekapiga ühendatud arvuti teab, millal sa viimati vastavat eset kandsid ning pakub sulle järgmisteks päevadeks midagi uut. Ka pikema reisi jaoks oskab ta välja pakkuda sobiva koguse üksteisega sobivaid riietusesemeid.

Intelligentne riidekapp on isegi ilmaennustuse ja vastava piirkonna klimaatiliste iseärasustega kursis ning koostab sellele vastavalt valiku sobivaist riietest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755