14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põltsamaa Felix toob töötajaid Ida-Virumaalt

Põltsamaa Felixis töötab septembrist novembri lõpuni umbes 50 Ida-Virumaalt pärit töötajat, keda ettevõte kahenädalaste tsüklitega pühapäeva õhtul kohale toob ja reedel ära viib.

Osa Põltsamaale tööle käijaid on otsustanud ka perega kohale kolida, kirjutas Vooremaa.

Ettevõte areneb pidevalt ja seetõttu püsib ka tööjõuvajadus, lähemast ümbrusest on aga töötajaid raske leida. AS Põltsamaa Felixi juhataja Anti Orava hinnangul tuleb uute inimeste lisandumine piirkonna arengule kasuks.

Orava hinnangul ei peaks ettevõte tööjõu vedamisega tegelema, bussiliinid peaks nii toimima, et inimesed saaks tööle ja tagasi. Ettevõte varustab töötajaid elamispinnaga, ehkki kõigi mugavustega kortereid pole pakkuda ja tuleb läbi ajada ühiselamu tüüpi majutusega.

Põltsamaa Felixi tehase direktori Janno Kure hinnangul ei ole kaugel ka aeg, kui ettevõte peab hakkama hooajatööjõudu tooma hoopis teistest Euroopa liidu riikidest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755