Martens: Skype'i hülgamine oli minu elu halvim finantsotsus

Üks kümnest 2007. aasta väljapaistvast
noorest inimesest maailmas, Tarvi Martens, tunnistas Ekspressile, et Skype'i
kunagine hülgamine oli tema kõigi aegade halvim finantsotsus.

"Sealt äratulek oli ilmselt minu kõige halvem finantsotsus läbi aegade," oli Martensi kommentaar. Martens oli netitelefoni Skype sünni juures viiendana, koos nelja Eesti noormehega, kellest firma müük eBayle tegi multimiljonärid.

Martens rääkis veel Ekspressi persooniloos, et talle tundub uskumatu, kuidas rahvas on interneti nii kiiresti - vaid kümne aastaga - täiesti omaks võtnud. "Umbes 1995 ma rääkisin, et reklaamide peale tuleks panna firma veebiaadress. Mind peeti segaseks," tunnistas ta.

Martens on ametlikult palgal AS Sertifitseerimiskeskuse ID-kaardi valdkonnajuhina. Üks ID-kaardi tuntuimad rakendusi on e-hääletus, mida on Eestis proovitud kaks korda. 2005. aasta kohalikel valimistel ja 2007. aasta Riigikogu valimistel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara