19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink Eesti on Baltikumi kolmas IT-ettevõtte

Leedu üks juhtivamaid investeerimispankasid Prime Investment asetas Eesti ettevõtte MicroLink Eesti Baltikumi IT-firmade seas kolmandale kohale.

Esimesele kohale platseerus juba mitmendat aastat esimest kohta hoidev Läti IT-ettevõte Exigen Service ärituluga 11,5 miljonit eurot ning 23,4% kasvuga. Talle järgnes Leedu ettevõte Alna 24,6% kasvuga. Kolmandale kohale tuli MicroLink Eesti ärikasvuga 42,2%.

Prime Investment on IT-ettevõtete edetabeleid koostanud 2001. aastast. Tabeli aluseks on võetud ettevõttesiseselt arendatud IT-teenuste ning efektiivsuse kasvult saadavad äritulud. Tabeli koostamisel ei ole arvestatud riistvara müüki ja mujal arendatud tarkvara distributsiooni.

MicroLink Eesti on Eesti Telekomi tütarettevõte, mis pakub kiireid ja lihtsaid IT-lahendusi, mille hulka kuuluvad serverilahendused, arvutitöökohtade haldus, tarkvaraarendus, majandustarkvara, dokumendihaldus ja IT-konsultatsioonind ning -lahendused.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755