20. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo plaanib Euroopas töötajad koondada

Yahoo ähvardas koondada Euroopa kontorite töötajaid, kui majandustulemused ei parane. Võimalik, et sulgemise asemel läheb osa harukontoreid ka müüki.

Uus „motivaator“ peab Yahoo Euroopa harukontorite tulemusi parandama juba tuleva aasta esimese kvartali lõpuks, vahendas CyberSecurity.ru.

Lähiajal võidakse sõlmida ka Yahoole kuuluva kaubandusfirma Kelkoo müügioptsioon. Yahoo Euroopa üksuse juhi Tobi Koppeli sõnul kärbitakse Yahoo teenuseid ja kontori personali. Koppel märkis, et Yahoo peab Euroopa turgu küll üheks oma prioriteediks, kuid ettevõtte turupositsioon on soovitust tunduvalt tagasihoidlikum.

Analüütikute andmetel kuulub Yahoole vaid 3,2% Euroopa otsingumootorite turust. Ameerika Ühendriikides moodustavad Yahoo päringud 18% kõigist internetiotsingutest. Yahoo konkureerib Euroopas eelkõige Google’i ja MySpace’iga.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755