Valdo Kalm: Elioni, EMTd ja Microlinki ei liideta

Eesti Telekomil pole plaanis liita Elioni,
EMTd ja Microlinki üheks ettevõtteks, ütles telekomi juht Valdo Kalm.

Kalmu sõnul on äriliselt otstarbekam hoida neid firmasid lähiajal eraldi. Piir Microlinki, Elioni ja EMT tegevusvaldkondade vahel muutub tema sõnul üha ähmasemaks ning ettevõtete vajadused aina sarnasemaks. "Kui kõik kolm ühte katlasse panna, kaob ülevaade sellest, milline sektor on tulus, millist peab arendama," selgitas Kalm.

Tema kinnitusel ei pea Microlink olema erinevalt EMTst ja Elionist kõigis oma ärides turuliider. "Kõigis tähtsamates valdkondades on ta siiski suurim tegija, mis annab meile hea positsiooni ja kindluse," ütles Kalm Microlinki kliendiajakirjas Think!.

Varem Elioni alla kuulunud Microlink on 1. juulist Eesti Telekomi 100% tütarettevõte.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara