Delfi: uudise lugeja kolib veebi

Internetiportaali Delfi müügi- ja
turundusjuht Allan Sombri ütles, et Saar Polli ajalehtede uuring kinnitab
esmakordselt tendentsi, mille kohaselt kolib Eesti uudiselugeja veebi.

"Saar Polli ajalehtede uuring on esimene, kus on üheaegselt võimalik võrrelda ajalehtede ja veebiväljaannete koguauditooriumi," ütles Sombri aripaev.ee-le. "Olles selle uuringuga tutvunud, näen uudisväärtust sellel, et Delfi on tõusnud paljudes kategooriates enimloetavamaks meediaväljaandeks Eestis."

Saar Poll kinnitas, et Delfi on kõige loetavam väljaanne alla 50aastaste seas. Delfi omab liidripositsiooni ka spetsialistide ja õppurite seas, jätkas Sombri. Lisaks on vene Delfi kõige loetavam venekeelne väljaanne Eestis.

"Seejuures ei räägita mitte veebide võrdlusest, vaid sellest, kui auditooriumi suuruse lugemisel on veeb ja trükiväljaanne kokku võetud. Seega võib väita, et eestimaalase lugemisharjumuses on selge tendents kolida veebi," kommenteeris Sombri.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara