27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

General Motors toob Eestisse kasutatud autode kontrollprogrammi

Chevrolet edasimüüja Autospirit hakkab Eestis pakkuma General Motorsi kasutatud autode programmi G2, mis garanteerib ostjale kasutatud sõiduki kvaliteetsuse ja usaldusväärsuse.

"Kõik G2 programmi kuuluvad kasutatud autod läbivad põhjaliku kvaliteedikontrolli, mille tulemusel nad liigitatakse vanuse ja läbisõidu alusel kolme kategooriasse, et kindlustada kliendile parim valik. Iga G2 sõiduki ostja saab edasimüüjalt kaasa G2 kvaliteedisertifikaadi, mis sisaldab garantiid kuni 18 kuud, auto tagasiostu lubadust ja autoabi paketti, " teatas Autospirit AS juhatuse esimees Marko Viirand.

Autospirit on esimene G2 programmi litsentseeritud esindaja Eestis ja sai General Motorsi sertifikaadi.

Viirandi sõnul on G2 tutvustamine Eestis on osa selle tootemargi piirkondlikust turuletoomisest Kesk- ja Ida-Euroopas, millele eelnes toote edukas liikvele laskmine Lääne-Euroopas 2005. aasta alguses.

G2 programmi pakuvad juba ligi 700 edasimüüjat Austrias, Belgias, Saksamaal, Ungaris, Poolas, Türgis, Horvaatias, Madalmaades ja nüüd on ka Eestis. G2 ühendab Opel, Saabi, Chevrolet', Cadillac'i, Corvette'i ja Hummeri edasimüüjaid Euroopas.

G2 kontrollitud kasutatud autod on nüüd saadaval Chevrolet edasimüüja Autospiriti Tallinna ja Tartu esindustes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755