30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT: oleme ise arvestanud 15 protsendise käibe tõusuga

EMT avalike suhete juht Kaja Pino ütles ettevõtte hinnastamissüsteemi muutust kommenteerides, et käibe kasvuks oodatakse umbes 15 protsenti.

„Ma ei tea, kuidas on Elisa nii suurte numbriteni (30% käibe kasvuni – toim.) jõudnud, aga oleme ise arvestanud umbes 15 protsendiga,“ ütles Pino.

Pino rahustas kliente, öeldes, et ettevõtte käik võib klientidele esialgu küll ehmatav tunduda, kuid tegelikult arvete suurenemine nii suur ei tule.

„Rääkisin ka Henrik Roonemaaga ja leidsime, et tema on just üks neist lühikeste kõnede tegijaist, kellest täna päev otsa rääkinud olen,“ selgitas Pino tehnokrati arvutust, mille kohaselt tema telefoniarve tõuseks umbes 35%.

Äriklientide puhul lubab Pino olla paindlik ja valmis igasugusteks lahendusteks. „Ma ei saa kellelegi sekundipõhist arvestust lubada, aga meie haldurid tegelevad kõikide äriklientidega sobivate lahenduste otsimisel. Näiteks saame pakkuda odavamat hinda,“ rääkis ta.

Klientide massilist lahkumist EMT ei usu. „Jah, oleme arvestanud, et on inimesi, kes ei saa või ei taha oma harjumusi muuta, mistõttu osa kliente ka lahkub, kuid usume, et see arv jääb samale tasemele, nagu numbrivahetuse puhul,“ rääkis Pino.

Sonera ulatuslikuma klientide kaotuse kohta pärast minutipõhise arvestuse juurutamist ütles EMT avalike suhete juht, et see oli ajutine langus, millest on nüüd juba üle saadud.

Ühtlasi lükkas Pino ümber kahtluse, justkui oleks otsus tehtud Eesti Telekomi ja sellega ka EMT emafirma TeliaSonera survel. „Ei, omaniku selja taha me siin pugeda ei saa. Tegime otsuse ise,“ märkis ta.

Eesti Telekomi juhil Valdo Kalmul ei olnud mahti täna EMT otsust kommenteerida.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755