30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sideamet: otsus toob tarbijaile kulude ja EMT-le tulude kasvu

Sideameti peadirektor Ando Rehemaa sõnul on EMT otsus kõnede hinnastamine minutipõhiseks muuta vaba valik, mida seadusega ei reguleerita.

„EMT AS otsus muuta jaeturul kõnede hinnastamine minutipõhiseks on sideettevõtja vaba valik, mis toob kaasa tarbijate mobiiltelefoniteenuste kulude kasvu ning kasvatab EMT AS tulusid nimetatud teenuse osutamisest,“ kommenteeris Rehemaa EMT uut hinnaarvestust.

„Mobiiltelefoniteenuse jaeturu hinnad kujunevad konkurentsi alusel ning hinnakujundust elektroonilise side seadus ei reguleeri,“ lisas ta.

Sideamet soovitab tarbijatel sobivaima hinnaga mobiiltelefoniteenuse paketi leidmiseks kasutada ameti kodulehel asuvat sideteenuste kalkulaatorit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755