3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink kulutab arendustegevusele 2% käibest

Juhatuse liige Andres Käärik ütles, et eraldi arvestust MicroLink arenduskulude kohta ei pea, kuid erinevate toodete ja teenuste väljatöötamiseks kulub umbes 2% firma käibest.

„Selle sisse pole arvatud kliendiprojekte ehk tellimustöid,“ lisas Käärik. Möödunud aasta tulemusi arvestades oli selleks 3,6 miljonit krooni.

Kääriku sõnul MicroLink Eesti arenduskulud pigem suurenevad kui jäävad samale tasemele. „Vaatame sihtrühmi üha laiemalt ja oleme sisenemas väikeste ning keskmiste ettevõtete turule, kes vajavad samuti standardiseeritud tooteid,“ rääkis Käärik. „Pakuksin, et see kasv pole mitte ühekohaline, vaid vähemalt kahekohaline number.“

2006. aastal teenis MicroLink Eesti 280,1 miljonit krooni müügitulu. Varasemate prognooside kohaselt kujuneb tänavuseks müügituluks 348,1 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755