4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB Eesti Ühispank: ostame kontoritehnika hooldust

SEB Eesti Ühispank ei kavatse IT-arendust ega serveriteenuseid väljastpoolt sisse osta, küll aga ostetakse sisse kontoritehnika hooldust.

„Kiirelt areneval ja muutuval turul ei planeeri me IT-arendust ja operatsioone välja anda,“ vastas SEB Eesti Ühispanga infotehnoloogia valdkonna juht Ain Rasva küsimusele, kas ja mis tingimustel Ühispank IT-teenuseid sisse ostaks. „Küll oleme sisse ostnud töökoha tehnika hoolduse kontorites,“ lisas Rasva, „põhjuseks oli eelkõige vajadus inimesi paremini koormata ja teiselt poolt 7x24 operatsioonid (tagada kontoritehnika tõrgeteta töö seitse päeva nädalas, 24 tundi päevas – toim.).“

Rasva sõnul pole niivõrd olulised IT-kulud eraldi kuivõrd ettevõtte üldine kulu-tulu suhe. See tähendab, et infotehnoloogiasse investeeritud raha peab aitama vähendada ettevõtte üldkulusid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755