Starman tõstab jaanuarist hindu

1. jaanuarist kallinevad Starmani
televisioonipakettide hinnad, kolmikpaketid ja ZUUM TV hinnad jäävad samaks

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul on hinnatõus tingitud programmitootjate poolt küsitavate autoritasude tõusuga ja üldiste kulude kasvuga Eestis. Üldiste kulude kasvu all on mõeldud alates tööjõukuludest, lõpetades võrkude hoolduskuludega. Eesti tõuseb kaabel-TV kuutasu keskmiselt 10-15 krooni

Hartikaineni sõnul on Starmani populaarsemad müügiartiklid kolmikpaketid, mis kõik sisaldavad televisiooni täispaketti, tasuta võrgusiseseid telefonikõnesid ning kaks korda kiiremat internetiühendust kui eraldi internetiteenust tellides.

Starman ei karda hinnatõusu tõttu klientide kaotamist, kuna neil on pakkuda kolme erineva hinnaga kaabel-tv pakette ning nad on kindlad, et hinnatundlikumad kliendid ei vaheta firmat teiste teenusepakkujate vastu välja, vaid valivad madalama kuutasuga paketid Starmanist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara