7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalm: tööalaselt enam suuremat laeva ei ole

Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalmu on tööalaselt raske ahvatleda, sest tipp on käes.

Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalmu jaoks on meresõit hobi, mis aitab töömõtted peast välja saada, samas on tööalaselt teda raske ahvatleda, sest tipp on käes.

„Tööalaselt enam tõesti suuremat laeva ei ole,“ ütles Kalm, kelle jaoks ei ole oluline töötajate arv ettevõttes, mida juhtida vaid eelkõige loeb ikkagi valdkond, kirjutas Navigaator.

Ise arvab ta, et just nagu suure ettevõtte juhtimisel, peab ka meresõidus olema strateegilist mõtlemist ehk kõigepealt tuleb panna paika kurss.

„Kui ma merele lähen, siis enamasti ikka mõtlen, kuhu sõita. Elus on samamoodi. Ei ole mõtet uisapäisa tegutseda,“ rääkis Kalm.

Kalm on teinud lausa peadpööritava karjääri telefonimontöörist Eesti ühe väärtuslikuma ettevõtte tippjuhiks. Aga tõus ametiredelil ei ole 20 aasta jooksul olnud juhuslik.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755