14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingin Sanomat: Siemens loobub peagi koostööst Nokiaga

Saksamaal ei küsita enam, kas Siemens loobub Nokiaga koostööst võrguseadmete tootmisel, vaid arutletakse selle üle, millal loobumine toimub, kirjutab Helsingin Sanomat.

Ajalehe poolt küsitletud asjatundjad arvavad, et Siemens müüb osaluse võrguseadmeid tootvas Nokia Siemens Networksis lähima kahe aasta jooksul Nokiale. Nii arvavad näiteks Dresdner Banki analüütik Chris-Oliver Schickentanz kui ka WestLB analüütik Thomas Langer.

2006. aastal väljakuulutatud ühisettevõte alustas tööd selle aasta 1. aprillil. Ehkki kummalegi ettevõttele kuulub 50 protsenti ühisettevõttest, on selgelt tugevam pool Nokia, kellele kuulub seitsmest nõukogu liikmest neli. Nokia nimetab ka ühisettevõtte tegevjuhi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755