Otsa: Horm on teinud targa valiku

Septembri keskpaigas Skanska EMV ASist
lahkunud Jaanus Otsa ütles, et Olle Horm on kindlasti hea valik Skanska juhatuse
esimehe kohale ning Horm on kindlasti teinud targa valiku.

„Ma arvan, et Olle Hormi plaan on tark,“ ütles Jaanus Otsa ning lisas, et küll ta selleks valmis on, kuna Hormi näol on ju tegemist targa ja kogenud inimesega. „Ma arvan, et ta ei oleks seda kohta vastu võtnud kui ta ei oleks valmis,“ rääkis Otsa tulevasest juhist vaid heas võtmes.

Aripaev.ee küsimusele, mida arvab Jaanus Otsa Hormi varasema otsese kokkupuudete puudumistest ehitusettevõtte juhtimisega ütles Otsa: „Ma arvan, et Eesti mastaabis on Skanska ikkagi suur ettevõte ja selle juhtimine tähendab eelkõige inimeste juhtimist.“ Tema sõnul on juhi ülesanne olla hea motiveerija oma meeskonnale nii nagu treener korvpalli- või jalgpallimeeskonnas.

Jaanus Otsa ei ole seda meelt, nagu sukelduks Olle Horm ehituse näol langevasse majandussektorisse ning lisas, et eks majandus käibki tõusude ja mõõnadega. „Selles mõttes, et hetkel on majanduskasv olemas aga aeglustunud. Langusele järgneb tõus, lihtsalt keegi ei tea millal,“ kommenteeris Otsa majanduse seisu mitte üldse pessimistlikult.

Tema sõnul on praegu õige tegu käituda natuke konservatiivsemalt. „Teada ju on kuidas käituda langeval turul,“ rääkis Otsa ning lisas, et kindlasti on Skanskale palju tuge tema emafirmast Skanska Oy-st. Veel ütles eksjuht, et tõusud ja mõõnad on majanduses igal pool, ka väljaspool Eestit ja suure rahvusvahelise ettevõtte tütarfirmal on alati võimalus saada emafirmalt abi või tuge.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara