Analüütikud usuvad, et Apple esitleb jaanuaris üliõhukest sülearvutit

Eile ilmusid kahe investeerimisfirma
raportid, milles ennustatakse, et Apple esitleb jaanuari keskel toimuval
MacWordil üliõhukest sülearvutit ehk nn supersülearvutit.

Šveitsi investeerimispank UBS ootab MacWordlilt kolme suurt uudist: odavamat mobiiltelefoni iPhone, üliõhukest sülearvutit ja filmide allalaadimisteenust. Investeerimispank Piper Jaffray ennustab samuti, et messil esitletakse üliõhukest sülearvutit, filmide allalaadimis-rentimisteenust ning spetsiaalseid puutetundlikele ekraanidele tehtud arvutimänge iPhone ja iPodi jaoks.

Investeerimispankade arvates saab uue sülearvuti MacBook ekraani mõõtmed olema 7 kuni 12 tolli (UBS) või 8 kuni 13 tolli paksusega alla tolli (alla 2,5 sentimeetri). UBS pakub, et selle kaal saab olema alla nelja naela (alla 1,8 kilogrammi). Sülearvuti hinnaks pakub Piper Jaffray analüütik Gene Munster 1099 dollarit (12 000 krooni) laiatarbearvutitele ning 1999 dollarit (22 000 krooni) profiarvutitele. UBS usub, et esialgu hakkavad need maksma 1500 dollarit.

UBS jättis Apple’i aktsia ostusoovituse muutmata, kuid tõstis hinnasihi varasemalt 220 dollarilt 235 dollarile. Piper Jaffray ostusoovitus on hinnasihiga 250 dollarit, mis on teadaolevalt kõrgeim Apple’i aktsiale.

Eile kukkus Apple’i aktsia hind 3,15 protsenti 184,40 dollarile.

Artikli autor omab Apple’i aktsiaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara