19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediafirma investeerib 53 miljonit krooni internetiklatši

Forward Media Groupi toimetus (FMG) on firma, mis tegeleb muu hulgas ka meediaprojektide arendamisega internetis. FMG juhi Ivan Sokolovi sõnul on firmal plaanis kahe aastaga uude portaali investeerida ligi 53 miljonit krooni, vahendan dp.ru

Esimeseks firma poolt loodid aktiivseks saidiks saab olema naisteportaal Spletnik.ru (Klatšija- toim), mis muuhulgas tegeleb ka ülemaailmsete uudiste vahendamisega. Muuhulgas kuulub firmale ka kõikide Venemaa serverite õigus. Tänavu oli meediateenust pakkuva firma käive ligi 2 miljardit krooni. 2012. aastaks on analüütikud käibeks prognoosinud üle 10 miljardi krooni.

FMG annab muuhulgas välja ka ajakirju Hello!, Interjöör ja disain ja Auto. Toimetus annab kuu jooksul välja üle miljoni eksemplari erinevaid ajakirju.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755