20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vichmann toob telekomiturule uue löögirusika

Ärimees Marcel Vichmanni eestvedamisel ühendatakse Bravocomi kaubamärgi alla viis kodumaist telefoni- ja internetifirmat, murdmaks väliskapitali ülemvõimu telekomiturul.

Praegu ühendatakse äriregistris Vichmanni internetifirmad IP Telefonisüsteemid ja Airwell Grupp ning hiljuti 3G võrgulitsentsi soetanud ProGroup Holding, lisaks Vichmanni suurosalusega mobiilifirma Bravocom Mobiil ning Jaanus Kikase kontrollitav telefonioperaator ViaTel, kirjutas Eesti Ekspress.

Bravocomi nõukogu liikme Jaak Lippmaa sõnul soovivad kliendid kõiki teenuseid, alates mobiilsidest ja lõpetades televisiooniga, ühest kohast. Ühiselt platvormilt on parem neid pakkuda ning uusi teenuseid turule tuua.

Bravocomile GSM-võrku rentiva Elisa juht Sami Seppänen arvab, et uuel firmal on šanss vaid siis, kui tullakse välja millegi päris uuega. "Bravocomi esimene tulek turule, kus oli ees kolm tugevat operaatorit ja mitu kaubamärki, oli raske, sest nad lähenesid asjale traditsiooniliselt," märkis Seppänen.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755