28. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

586 245 kroonine telefoniarve

Mobiiltelefoni modemina kasutanud inglane Ian Simpson sai mobiilsideoperaatorilt Vodafone 586 245 krooni suuruse arve, vahendas newsru.com

Ian Simpson kasutas mobiiltelefoni modemina arvutile. Nüüd proovib mees Vodafoniga kokkuleppele jõuda kuna ta ei ole võimeline sellises summas arvet tasuma. Firma on nõus mehele vastu tulema. Seoses juhtunuga on firma hoiatanud kõiki oma kliente, et nad ei kordaks Simpsoni viga.

Eelnevalt on hiiglasliku telefoniarve omanikuks saanud ka üks Kanada kodanik, kes sarnaselt Simpsonile kasutas mobiiltelefoni modemina. Mees tõmbas arvutisse hulganisti filme ja muid suuremahulisi programme. Ekslikult arvas ta, et maksab selle eest vaid 10 dollarit kuus. Nii nagu Vodafone tuli Simpsonile vastu, läks ka Kanada kodanikul mobiilsideoperaatoriga õnneks. Esialgsest 85 000 dollaris on mees kohustatud tasuma 3243 dollarit. Nüüd, kus esimene ehmatus möödas, kavatseb mees tõestada, et tegelikult ei pea ta firmale mitte midagi maksma.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755