Narva parimaks ettevõtteks valiti Metalliset Eesti

Viimase poolteise aasta majandustulemuste
põhjal valiti Narva parimaks ettevõtteks Soome kapitalil põhinev
metallitöötlemistehas Metalliset Eesti, mis on tegutseb Narvas kolmandat
aastat ning on selle aja jooksul loonud 200 töökohta.

"Firma komplekteerib ja tarnib montaažisõlmi põhiliselt Soome tellijatele," ütles ettevõtte juht Sergei Sossenkov. Ekspordi osa, mis ületas 90%, on viimasel aastal veidi vähenenud, sest üks Soome klientidest kolis oma tootmise Tallinna lähedale, kirjutas Põhjarannik.

Järgmisel aastal kavandatakse ettevõtte laiendamist, ehitatakse veel üks korpus ja võetakse tööle 100 inimest. Pooled uutest töökohtadest on ette nähtud naistele.

"Algul värbasime ainult mehi, siis aga saime aru, et naised on töötajatena paremad. Tõsi, neid on raskem välja õpetada, kuid nad on töötajatena stabiilsemad. Mis puudutab endisi Kreenholmi töötajaid, siis hirm, et nad ei saa uues ametis hakkama, ei kummita ainult naisi, vaid ka mehi. Ma ei saa öelda, et võtame avasüli vastu kõik Kreenholmist koondatud. Meil ei ole lapsehoidjaid. Siin töötavad inimesed iseseisvalt, täidavad ülesandeid südametunnistuse järgi, ilma et keegi nende järele valvaks," selgitas Sossenkov.

Metalliset Group on kliendiorientatsiooniga, rahvusvaheliselt kasvav ja arenev tööstusseadmete vahendaja ning konkurentsivõimeline koostööpartner. Ettevõttel on Eestis kaks tehast - Tallinnas ja Narvas. Tegevuspiirkondadeks on Soomes Heinävesi, Leppävirta ja Mäntyharju. Peale selle tegutseme ka Eestis ja Tsehhis, kirjutab Metalliset Group oma kodulehel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara